Website Portfolio

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van ontwikkelde WordPress en Speakpoint websites door Internetbureau Speak.

 • website portfolio

Speakpoint website NHL Hogeschool

NHL Hogeschool is een nuchtere maar gedreven organisatie waar meer dan 1000 mensen werken met de nodige expertise, passie en eigenzinnigheid. 

Digitaal fundament

NHL wilde een compleet nieuw digitaal fundament waarop ze al haar digitale activiteiten kan realiseren. De zeer uitgebreide website is daarom gebouwd op basis van het Speakpoint multi-channel CMS. Dit is het centrale communicatiecockpit waar diverse geautoriseerde medewerkers van NHL Hogeschool informatie kunnen beheren en publiceren.

Narrowcasting integratie

Roosterwijzigingen, mededelingen en nieuwsberichten zijn inmiddels te bekijken via de strategisch geplaatste beeldschermen. Elke opleiding kan via Speakpoint berichten inplannen en de gewenste beeldschermen kiezen om nieuws te verspreiden op de juiste locaties.

 • website nhl
 • multi-channel website
 • wordpress website portfolio

WordPress websites Almere College

Het Almere College bestaat uit vijf zelfstandige scholen in het voortgezet onderwijs, gevestigd in Kampen en Dronten. Vanuit eerdere, positieve ervaringen met WordPress was de wens de nieuwe website ook op dit platform te bouwen. Almere College is erg tevreden met het resultaat. 

Multisite binnen WordPress

De website bestaat uit een webportal en een eigen subsite per locatie. Hierop kan elke locatie nieuwsberichten, evenementen en fotoboeken publiceren. Daarnaast zijn ook roosterwijzigingen en contactinformatie beschikbaar gemaakt.

Gebruikersrechten

Dankzij een slimme toekenning van gebruikersrechten kan het Almere College alle schoolwebsites aanpassen vanuit één WordPress CMS. Onderliggende scholen en gebruikers hebben beperkte rechten binnen de eigen subsite.

 • wordpress site
 • wordpress multisite
 • wordpress site met fotoalbum
 • website Solar Systemen

Multi-channel website Solar Systemen

Solar Systemen is een franchiseformule op het gebied van duurzame energie. Met diverse vestigingen in Nederland worden zonnepanelen, led verlichting en andere besparende producten geleverd en geïnstalleerd.

Geintegreerd platform

Solar Systemen was op zoek naar een geïntegreerd systeem waarmee de website, webshop en een afgeschermd platform voor alle franchisenemers aangestuurd kon worden. Speak ontwikkelde alles binnen één beheeromgeving op het Speakpoint platform .

Functionaliteiten

Naast het responsive design (geschikt voor alle aparaten) zijn er specifieke functionaliteiten ontwikkeld, zoals eigen beheerbare pagina's voor franchisenemers, dynamische kaarten met geplaatste installaties en een calculator. 

 • website met webshop
 • website met calculator
 • website met extranet