WordPress website laten maken

 • wordpress website

Als CMS voor websites kan WordPress zeer interessant voor u zijn. Het systeem is erg populair, met name door de gebruiksvriendelijkheid en het open-source karakter.

Voordelen WordPress

Met een website op basis van WordPress profiteert van de volgende voordelen:

 1. Zeer gebruiksvriendelijk
  WordPress staat bekend om haar eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. U vindt snel uw weg door de verschillende site-onderdelen. 
   
 2. Open-Source
  Open-Source houdt in dat het platform vrij beschikbaar is: u betaalt geen licentiekosten om het systeem te gebruiken. De ontwikkelaars van WordPress zorgen voor de doorontwikkeling en updates. Doordat het systeem open-source en enorm populair is kunt u veel documentatie terugvinden en zijn er vele plugins beschikbaar.
   
 3. Uitbreidingsmogelijkheden met Plugins
  Dankzij het grote aanbod plugins kan Speak uw gewenste functionaliteiten toevoegen aan de website. Zo kunt u ook in de toekomst relatief eenvoudig uw website uitbreiden.

Professionele website kopen / leasen voor een gunstig tarief

Bij Speak kunt u tegen een zeer acceptabel tarief een WordPress website kopen. Naast kopen kunt u voor een laag bedrag per maand een WordPress website leasen. Daarvoor krijgt u een professionele website voorzien van uw gewenste uitstraling. Optimaal ingericht voor zoekmachines, mobiel/tablet vriendelijk (responsive) en advies en ondersteuning door onze support- en online marketing specialisten.

 • offerte wordpress

Meer weten over WordPress?

 

Bent u geinteresseerd in een WordPress website? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.